Verbouw

Uw woonwensen veranderen met de tijd. Wellicht wilt u meer licht en ruimte in uw woning. Of misschien denkt u aan de verbouw van de zolderkamer tot een extra slaap- of logeerkamer. Of toch maar een nieuwe keuken. U haalt met een kleine of grote verbouwing meer uit uw huis wat de wooncomfort alleen maar vergroot. Laat uw dromen uitkomen met behulp van de vakmensen van Bouwbedrijf Holwerda.

Heldere en persoonlijke aanpak tijdens verbouw

Wat u aan uw huis wilt laten verbouwen en hoe horen we graag. Maar waarom met ons in zee gaan? Hierom:

  • We denken actief met u mee
  • We staan voor u klaar met deskundig advies; ook wat betreft de vergunningen die nodig kunnen zijn.
  • Helderheid. Daar houden we van. Heldere en duidelijke afspraken. U weet altijd wat we gaan doen en hoeveel tijd er in kan gaan zitten
  • Al jaren zijn we helemaal thuis in nieuwbouw, verbouw en renovatie. U kunt dus op echt onze zeer ervaren, vakkundige mensen bouwen en vertrouwen.
  • Ons bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven

VerbouwWe zorgen er natuurlijk ook voor dat de verbouwing zo rustig mogelijk verloopt en u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. En uiteraard ruimen we alles na het werk weer keurig netjes op.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze projecten.

Geen verbouwing maar wel renoveren?

Niet die zolderkamer of keuken willen verbouwen, maar wel zijn beide vertrekken aan vernieuwing toe? We zijn er voor de kleine tot en met de grote bouwprojecten. En zo voeren we ook graag uw renovaties uit. Bijvoorbeeld de keukenkastjes of nieuwe kozijnen.

Meer informatie?

Wilt u kennis maken met ons en ons werk? Neem gewoon eens contact met ons op. Geheel vrijblijvend. Net als de offerte.