Nieuwbouw

Een nieuwe woning laten bouwen waar u zich helemaal thuis en op uw plek in wilt voelen. U heeft uw ideeën, budget en de mogelijkheden voor de nieuwbouw helder voor ogen. Dan rest u alleen nog om een partner te vinden die dit voor u kan realiseren. We begrijpen dat u niet over één nacht ijs gaat bij het maken van die keuze. We willen u wel graag uitleggen waarom wij bij Bouwbedrijf Holwerda die rol graag voor u willen en perfect kunnen vervullen.

Betrokken partner bij nieuwbouw

NieuwbouwWe horen graag uw ideeën over de nieuwbouw, denken actief met u mee en geven deskundig advies. We houden van goede afspraken maken, samenwerken en overleggen. En dat alles zonder uw wensen ook maar 1 seconde uit oog te verliezen.

Natuurlijk is het voor u belangrijk om te weten dat wij ons werk serieus nemen. Dat we ons werk voor u goed uitvoeren. Bezoek ons daarom terwijl wij uw woning of loods voor u realiseren. We vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk, dus stel gerust en altijd vragen.

Impressie van ons werk? Bekijk onze projecten.

Veilig en zuinig wonen

Bij de verbouw maar ook bij de nieuwbouw van woningen en loodsen letten we met name ook op belangrijke onderdelen als:

  • Inbraakveiligheid
  • Brandveiligheid
  • Energieverbruik
  • Ventilatie

Aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland

We onderstrepen onze kennis en betrouwbaarheid extra met onze lidmaatschap bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is een branchevereniging van bouw- en infrabedrijven.

Meer weten over nieuwbouw?

Meer weten over ons en hoe we uw nieuwbouwproject kunnen realiseren? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte op maat. Gratis en vrijblijvend.